fbpx

Uutiskirjeen tilanneiden -arvonnan säännöt

Järjestäjä: www.uusimunresepti.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Arvontaaika ja palkinto:

Arvonta alkaa 1.12.2018 ja jatkuu toistaiseksi. Arvontaan pääsee osallistumaan jättämällä yhteystiedot vaadittuihin kenttiin järjestäjän kotisivuilla olevassa uutiskirjeen tilaamislomakkeessa. Palkintojen arvonta tapahtuu joka kuukauden ensimmäisen viikon aikana ja palkinnon toimitetaan voittajille postin avulla kahden viikon kuluessa arpomisesta.

Arvonnan palkinnot on määritelty järjestäjän kotisivuilla olevassa osallistumislomakkeessa sekä kaikissa erillisissä kuva- ja/tai linkkijulkaisuissa. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden säännönmuutoksiin ja arvontojen keskeyttämiseen koska tahansa. Uutiskirje-arvontojen keskeytyessä avoimena olevat arvonnat suoritetaan loppuun, mutta uusia ei enää arvota. Palkinto arvotaan kaikkien lomakkeella uutiskirjelistallamme olevien kesken, joka kuukauden alussa. 

Palkintona on 1 kpl 50 euron arvoinen K- tai S-ryhmän lahjakortti ja heidän kaupoissaan oleviin tuotteisiin käytettäväksi. Palkinto on henkilökohtainen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi mutta sen voi luovuttaa kokonaisuudessaan eteenpäin, ilmoittamalla siitä ensiksi järjestäjälle kirjallisessa muodossa ja saamalla luvan siihen (email, tekstiviesti, tms.). Palkinnon voimassaoloaika on 24kk lataushetkestä.

Osallistuminen:

Arvontaan voivat osallistua kaikki uutiskirjeemme tilaajaksi ja sähköpostitus-listalle liittyneet vähintään 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät ja yhteistyökumppanit jotka asuvat Suomessa. Arvontaan osallistutaan täyttämällä arvontalomake järjestäjän kotisivuilla ja tilaamalla sähköinen uutiskirje. Arvontaan voi osallistua Internetissä järjestäjän kotisivuilla osoitteessa https://www.uusimunresepti.fi  

Antamiasi henkilötietoja käytetään arvonnan palkintojen voitosta tiedottamiseen sekä ne lisätään järjestäjän sähköpostilistaan markkinointia varten eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostillä siihen sähköpostiin jonka he ovat ilmoittaneet arvontaan osallistuessaan kun liittyivät postitustlistaamme. Voit osallistua vain yhdellä sähköpostilla arvontaamme.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä järjestäjän arvonnan virallisia sääntöjä ja päätöksiä. Jos osallistujaa epäillään vilpistä tai osallistumisesta sääntöjen vastaisin tavoin, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistujan osallistuminen kokonaisuudessaan ilman erillistä ilmoitusta tai korvauksia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin. Voit halutessasi peruuttaa hyväksymäsi markkinointiluvan koska tahansa, sillä jokaisen sähköpostin lopussa on ’poistu listalta’ -toiminto. Toivomme tietysti, että haluat kuulla meistä lisää, mutta jos näet sen peruuttamisen tarpeelliseksi etkä halua vastaanottaa etuja, hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi, niin voit tehdä sen tuolla tavoin yhdellä klikkauksella.

Arpajaisvero:

Järjestäjä sitoutuu maksamaan mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä/julkaisuissa ilmoitetuista palkinnoista.

Järjestäjän vastuu:

Kaikki arvontaan osallistuneet ja palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestävän vahingoista, jotka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Järjestäjä ei vastaa mistään esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Arvonnan palkinnot toimitetaan voittajille viimeistään 2 viikon kuluessa kuukausiarvonnan päättymisestä.

Palkinnon luovutus / julkisuus

Järjestäjä ilmoittaa arvonnan voittajista voittajalle hänen arvontalomakkeessa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisen yhteydessä antamien yhteystietojen ja useiden viestien kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja kahden viikon päästä yhteydenotosta. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen myös järjestäjän SoMe-sivuillaan sekä omilla kotisivuillaan. Osallistujan nimeä voidaan käyttää myös painotuotteissa ja muussa viestinnässämme ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Viralliset säännöt

Osallistumalla järjestäjän kuukausittaiseen lahjakortti-arvontaan, kaikkien järjestäjän postituslistalla olevien kesken, osanottajat hyväksyvät nämä kaikki viralliset säännöt.

Ota tarvittaessa yhteyttä:​

Missio

UusiMunResepti.fi -palvelu on luotu auttamaan kuluttajia, heidän nopeissa reseptinuusinta tarpeissaan. Voimme uusia lääkereseptisi jopa 3 tunnissa!

maksutavat ja turvallisuus
Liity postituslistalle ja osallistut kuukausittaiseen 50€ K- tai S-ryhmän lahjakortin arvontaan!
Spread the love
Vieritä ylös