fbpx

Rekisteri- ja Tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (523/99) 10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä
ERCOMEDICS OY
Y-TUNNUS 2827938-1
Ristiretkeläistenkuja 22 b 23,
00710 HELSINKI
asiakaspalvelu(at)uusimunresepti.fi

Rekisteriasioista vastaava henkilö
Pekka Erkola
Toimitusjohtaja

Rekisterin nimi
Uusimunresepti-palvelun asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterissä pidetään Uusimunresepti-palveluun kirjautuneiden ihmisten yhteystietoja viestintää, informointia ja yhteydenpitoa varten sekä mahdollista suoramarkkinointia varten, mikä asiakkaalla on oikeus kieltää. Sähköisessä viestinnässä postituslistalta voi poistaa itsensä helposti, jokaisen uutiskirje-viestinnän alaosassa on ‘poistu listalta’ -linkki.

Rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisterissä säilytetään asiakkaiden nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Asiakkaiden tiedot saadaan heidän itsensä tai heidän laillisen edustajiensa antamina, joko kotisivuillamme, sosiaalisessa mediassa tai erillisessä kampanjasivustossa.

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötiedot saadaan pääsääntöisesti internetin kauttta henkilöltä itseltään, heidän omalla luvallaan. Henkilö voi päivittää omia tietojaan koska tahansa.

Nämä tiedot saadaan osana päivittäistä liiketoimintaa, rekisteröidyiltä itseltään, erilaisten opt-in lomakkeiden kautta ja/tai viestintäohjelmien kautta (sähköposti, messengerit ja sms) jossa he hyväksyvät tietojensa käytön meidän markkinoinnissa omalla luvallaan.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Etan ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti mihinkään, vaan tiedot kerätään yrityksen omaa käyttöä varten. Tietoja voidaan luovuttaa Euroopan unionin tai Etan ulkopuolelle tietojenkäsittelyn teknisen toteuttamisen mahdollistamiseksi, jolloin Ercomedics Oy noudattaa tietojenkäsittelyssä soveltuvan lain mukaisia vaatimuksia.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin suojauksen periaatteena on tietojen turvallinen säilyttäminen ja käyttö. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Kaikki rekisterin tiedot ovat salassa pidettäviä ja käyttöoikeudet niiden katsomiseen myönnetään vain niiden käsittelyyn oikeutetuille henkilöille. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriä hoitava henkilö. Arkaluonteisia asiakastietoja säilytetään Googlen tarjoamassa tarkasti salatussa pilvipohjaisessa tietokannassa. Lisäksi tieto käyttäjän ja palvelimen välillä liikkuu erittäin turvatulla TLS-protokollalla salattuna.

Markkinointirekisteri on salattu henkilökohtaisilla kirjautumistiedoilla turvatussa tietokannassa ja vain tarkoin valikoiduille henkilöille.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua ja muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt tulee toimittaa kirjallisesti kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Tällainen kielto voidaan milloin tahansa antaa kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle.

Evästeiden (cookies) -käyttö
Käytämme sivuillamme cookie-toimintoa eli erilaisia evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän internet-selaimeen /tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä.

Tämän datan avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä, sekä tarjoamaan parempaa käyttäjäkokemusta sivustollamme vierailijoilla. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä aina selaimen omien asetusten kautta.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Mainonnan kohdentaminen
Sivustolla käytetään Google AdWords ja Facebook -mainontaa, joka kohdennetaan sivustollamme vierailleisiin kävijöihin. Kohdistetun mainonnan tarkoitus on Uusimunresepti -palvelun markkinoiminen. Tiedot sivustovierailuista kerätään tallentamalla internet-selaimeesi palveluntarjoajan eväste.

Automaattinen päätöksenteko
Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

Muutokset tietosuojaselosteeseen
Tähän tietosuojaselosteeseen voi tulla muutoksia, jotka julkaistaan tässä tietosuojaselosteessa viipymättä.

Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Kirjallinen tarkistuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalla henkilölle.

Tarkistusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista. Hänellä on oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU tietosuoja-asetuksen artiklojen18 ja 21 mukaisesti.

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle. Sähköisessä viestinnässä on viestin lopussa ‘poistu listalta tai unsubscribe’ -toiminto, jota rekisteröity voi käyttää koska vaan ja poistaa itsensä siltä viestintälistaltamme.

Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttö eri suoramarkkinointitarkoituksiin

Ota tarvittaessa yhteyttä:​

Missio

UusiMunResepti.fi -palvelu on luotu auttamaan kuluttajia, heidän nopeissa reseptinuusinta tarpeissaan. Voimme uusia lääkereseptisi jopa 3 tunnissa!

maksutavat ja turvallisuus
Liity postituslistalle ja osallistut kuukausittaiseen 50€ K- tai S-ryhmän lahjakortin arvontaan!
Spread the love
Vieritä ylös